Doneren

Beste KAPITEIN, Zo noemen we onze luisteraars. Want samen zijn we de Kapiteinenlijn.

Dankzij uw donaties kunnen wij dieper graven, betere technieken ontwikkelen en meer mensen laten snuffelen. Reacties sneller behandelen en extra activiteiten in gang zetten. Hopelijk bent u bereid af en toe wat geld te doneren of ons een fooitje toe te schuiven. Hierdoor kunnen wij onze beweging, ja het is een beweging, verder uitbouwen.

Doneren kan via onderstaand formulier.

Je donatie
Gegevens
Voorwaarden en condities

The GYGS

Elke vrijdag om vijf uur slijpen zakenvrienden Erik de Vlieger en Yves Gijrath hun messen en nemen de week door op de hun kenmerkende manier. Het is de podcast met de meest vermakelijke anekdotes en avonturen, gelardeerd met opmerkelijke inside stories. Niet voor niets is The GYGS de meest geciteerde podcast van Nederland. Dus: luister en huiver.

LUISTEREN NU OP DE KAPITEINENLIJN →

The GYGS Special

Wat moet er gebeuren om ons land weer op koers te krijgen? In THE GYGS SPECIAL – THE GREAT RESET delen kapiteinen Gijrath & De Vlieger hun masterplan met de podcastluisteraars. Een drieluik vol oplossingen, ongezouten meningen en uitgedachte visies met altijd als leidraad: never follow the crowd.

LUISTEREN →

1-2’tje met Yves. 

Op het podcastplatform De Kapiteinenlijn worden louter en alleen gesprekken gevoerd met KAPITEINEN. Dit zijn de chiefs, de eindbazen, de oppergoden, de rocksterren en de leiders van ondernemingen en bewegingen. Yves gaat op zoek naar duiding, verdieping en leiderschap. De Kapiteinenlijn is een beweging. Hoogtepunt van de week, is de wekelijkse podcastshow The GYGS met zakenvriend Erik de Vlieger.

LUISTEREN NU OP DE KAPITEINENLIJN →

UITBLINKERS

Elke maandag praat Yves met mannen en vrouwen die het verschil maken. De ‘beste jongetjes en meisjes van de klas’. Met een blik achter de schermen komt hij erachter hoe succesvolle, inspirerende topondernemers en prominenten van 2021 weer een mooi jaar maken. ‘Uitblinkers’ staan garant voor de (broodnodige) dosis inspiratie.

LUISTEREN NU OP DE KAPITEINENLIJN →

The GYGSElke vrijdag om vijf uur slijpen zakenvrienden Erik de Vlieger en Yves Gijrath hun messen en nemen de week door op de hun kenmerkende manier. Het is de podcast met de meest vermakelijke anekdotes en avonturen, gelardeerd met opmerkelijke inside stories. Niet voor niets is The GYGS de meest geciteerde podcast van Nederland. Dus: luister en huiver.LUISTEREN NU OP DE KAPITEINENLIJN →The GYGS SpecialWat moet er gebeuren om ons land weer op koers te krijgen? In THE GYGS SPECIAL – THE GREAT RESET delen kapiteinen Gijrath & De Vlieger hun masterplan met de podcastluisteraars. Een drieluik vol oplossingen, ongezouten meningen en uitgedachte visies met altijd als leidraad: never follow the crowd.LUISTEREN →1-2’TJE MET YVES. DE KAPITEINENLIJNOp het podcastplatform De Kapiteinenlijn worden louter en alleen gesprekken gevoerd met KAPITEINEN. Dit zijn de chiefs, de eindbazen, de oppergoden, de rocksterren en de leiders van ondernemingen en bewegingen. Yves gaat op zoek naar duiding, verdieping en leiderschap. De Kapiteinenlijn is een beweging. Hoogtepunt van de week, is de wekelijkse podcastshow The GYGS met zakenvriend Erik de Vlieger.LUISTEREN NU OP DE KAPITEINENLIJN →UitblinkersElke maandag praat Yves met mannen en vrouwen die het verschil maken. De ‘beste jongetjes en meisjes van de klas’. Met een blik achter de schermen komt hij erachter hoe succesvolle, inspirerende topondernemers en prominenten van 2021 weer een mooi jaar maken. ‘Uitblinkers’ staan garant voor de (broodnodige) dosis inspiratie.LUISTEREN NU OP DE KAPITEINENLIJN →